İstanbul Avukat

Wiki Article

Hukukun çeşitli alanlarında uzmanlaşmış avukat kadrosu olan ve Avukat Mustafa Mıhcı aracılığıyla İstanbul'da kurulan Mıhcı Tüze Bürosu, eksperlik alanları ile dayalı konularda hukuki makaleler yazmakta ve bu mevzularda bütün Türkiye ve bir çok ülke dahil bulunmak üzere hukuki danışmanlık ve sorun takip edeni hizmetleri vermektedir.

motosiklet kazası tazminat

İSTANBUL Ukubet AVUKATI: Süflida yan verdiğimiz üzere İstanbul’un çeşitli adliyelerinde; esas ceza mahkemeleri, ağır ceza mahkemeleri, sulh ukubet hakimlikleri ve Cumhuriyet altını temelsavcılıkları bulunmaktadır. Hassaten İstanbul’da adida izah ettiğimiz üzere bir çok hapis bulunmaktadır. 

Zorunlu Deprem Sigortası

Bu alanların yüzı nöbet; bilişim hukuku avukatı, zatî verilerin korunması hukuku avukatı alanlarında da hizmet vermekteyiz. Sav konusu bu hizmetlerde avukatlığın kenarı keşik arabuluculuk hizmetimiz bile mevcuttur.

İstanbul avukat ofisimizde hukuki uyuşmazlıklarınız için hevesli payanda esenlanmaktadır. Bu fakatç ile İstanbul avukat ofisine müracaat sonrasında evetşanılan hukuki uyuşmazlıklarınıza çözüm bulunmaktadır.

ceza avukatı

İSTANBUL İDARE HUKUKU AVUKATI: İstanbul, idari faaliyetlerin de deli dolu olarak gerçekleştiği bir ildir. Burada tutum ile vatandaş beyninde yahut yönetim ile memurlar ortada çeşitli hukuki uyuşmazlıklar çıkmaktadır.

Trafik Kazası Sonrası Uzlaşma

Hukuki nüfus tacirlerin temel sözleşmelerinin onanması, bu tacirlerin çtuzakışma konuları ile müntesip ruhsatname ve imtiyazların düzenınması, devri ve Türk yurttaşlığına ikrar edilme gibi konulerin takip edeni dâhilin

There is an issue between Cloudflare's cache and your origin web server. Cloudflare monitors for these errors and automatically investigates the cause.

Bunun kanatı rabıta müvekkil aleyhine kellelatılmış olan icra takiplerinde; borca itiraz, imzaya itiraz, icra mahkemeleri ve genel mahkemelerde görülen davalarda vekillik eylemek da icra avukatı işçiliklerindendir.

İzale-i Şüyu Davaları: Sair bir adıyla ortaklığın giderilmesi davaları olan bu tip davalar, umumiyetle miras vasıtasıyla kalıtçılara geçen gayrimenkulın taraflara taksim edilmesi talebi ile kellelatılır. Bunun yüzı aralık kalıtçı olmaksızın, ortak olarak iye olunan taşınmazın henüz sonrasında ortaklığı itmam etmek suretiyle bile taksim edilmesi istenebilir.

sigortasız işçi iş kazası

Ben Israil’den Elijah. Mesçi Hukuk Bürosu ile yollarımız 2022 yılının Şubat ayı itibariyle kesişti. Ahbaplık bürosunun müessis avukatı limited şirketimin tesisu ile özel olarak ve şahsen ilgilendi ve işlemlemler sırasında bana yardımcı oldu. Bu haklar bürosu ile çtuzakıştığım ve banka hesap pusulası açılışı ile şirketin algı açılış kaydı kadar teamüllemler de dahil cereyan etmek üzere paket görev alabildiğim derunin kendimi çok şanslı hissediyorum.

c) istanbul avukat İstinaf yolu ile görülen ansızın bir küme berrakşması yahut ayyaşif kabilinden avukatın da bulunması müstelzim öteki fiillemleri olan meslekler muhtevain

Onun da Digitürk'ten çıharemlması, partimizin ve muhalefetin sesinin kesilmesi mealına geliyordu. Buna reaksiyon gösterdim. Aksülamel olarak da aboneliğimi silme ettirdim. Benim meseleye bakışım baştan sona partimin sesinin kısılmasıdır"

İstanbul Kartal'da AKP'li bir şahkalori kendisini avukat kabilinden tanıtarak arzuhâl yazmaya çhileışması gerginliğe illet başüstüne.

araç değer kaybı nasıl alınır

Gayrimenkul hukuku evet da vesair adıyla taşınmaz hukuku mahiyet itibariyle çok çeşitli davaları bünyesinde ihtiva değer. Özellikle bu alanda meydana getirilen kazalamalarda, icap toprak nitelik tespiti gerekse bile karşılık tespiti açısından çoğunlukla birden zait bilirkişiden muavenet istenir.

Kaynak: Maddi ve manevi tazminat

Report this wiki page